Investicije

U svojoj ponudi imamo apartmane i luksuzne vile koji udovoljavaju najvišim standardima u građevinarstvu i arhitekturi.

Tehnički, estetski i prije svega funkcionalni zahtjevi savršeno su ukomponirani u izgradnji i opremanju naših vila i apartmana koje su smještene na najljepšim lokacijama Jadranske obale.

Svoje znanje i iskustvo u građenju iskoristili smo kako bismo izgradili luksuzne vile i apartmane na idiličnim lokacijama. Djelatnost nekretnina sastoji se od Poville Residence, rezidencijalnog naselja s pet mediteranskih vila u mjestu Povile, slikovitom mjestu pokraj Novog Vinodolskog te tri vile u ribarskom mjestu Postira na sjevernoj strani otoka Brača.

Osim same lokacije, vrijednost vila leži i u činjenici da su pri izgradnji korišteni najkvalitetniji materijali te suvremena tehnologija koja udovoljava najvišim standardima u građevinarstvu i arhitekturi.

U Poville Residence svaka vila ima tek nekoliko prostranih i luksuzno opremljenih apartmana udaljenih od plaže manje od 20m.

Vile na Braču imaju po nekoliko apartmana s vrhunskom opremom i predivnim pogledom na more. Smještene na turistički atraktivnim lokacijama i Poville Residence i vile na Braču omogućavaju uživanje u izvrsnoj ponudi lokalne hrane i vrhunskih vina te u svim turističkim sadržajima.