Naš tim

Ponosimo se kvalitetom naših zaposlenika

Pokretači našeg uspjeha su naši zaposlenici i njihova predanost u postizanju rezultata odgovornim poslovanjem i primjenom inovativnih tehnologija. Visoko kvalificiran, stručan i educiran inženjerski i proizvodni kadar svojim radom donosi široko iskustvo, kvalifikacije i perspektive.

U hrvatskom društvu žene u građevini nemaju tradiciju, a Sitolor d.o.o. radi na tome da se taj trend promijeni. Ponosni smo dosadašnjim postignutim napretkom, 47% zaposlenih u upravi čine visokoobrazovane žene.

Fantastično je vidjeti žene koje vode velike projekte, a muškarci pokazuju potporu za ravnopravnost spolova. Jedni druge inspiriramo svojim radom i izazovnim razvojnim mogućnostima u kojima su svi pogledi dobrodošli.

Naš cilj je i dalje razvijati naše zaposlenike kako bi imali najbolje tehničke i vodeće sposobnosti u industriji jer vrhunske izvedbe zahtijevaju vrhunske ljude.

Gradimo pozitivne i dugoročne odnose sa našim kolegama

Temelj našeg uspjeha su naši zaposlenici i njihova predanost u postizanju rezultata odgovornim poslovanjem i primjenom inovativnih tehnologija. Visoko kvalificiran, stručan i educiran inženjerski i proizvodni kadar svojim radom donosi široko iskustvo, kvalifikacije i perspektive.

Stručnost i inovativnost naših zaposlenika nesumnjivo je ključni čimbenik u našoj sposobnosti da uspješno odgovorimo na izazove tržišta koje se stalno mijenja stoga se oslanjamo na zaposlenike i na timski rad, međusobno uvažavajući različite ideje i osobnosti, a sve u svrhu vrhunske izvedbe usluge našim klijentima.

Sitolor d.o.o.

Marko Brajković, dipl.ing.građ.
direktor Društva

Ivan Brajković, mag.ing.aedif.
direktor Društva za inozemne poslove

Mihaela Brandis Žeruk, dipl.ing.građ.

voditelj inženjerskog biroa

Dubravko Vučković, ing.građ.

direktor za prodaju i razvoj

Anja Kamerer, mag.oec.
voditelj financija i računovodstva

Tomislav Krajina
voditelj nabave