Vile “Brač”, Postira

Tri vile u slikovitom ribarskom mjestu Postira na sjevernoj strani otoka Brača

U ponudi imamo tri vile sa nekoliko apartmana u slikovitom ribarskom mjestu Postira koje se nalaze na sjevernoj strani otoka Brača. Brač je najveći otok u središnjoj Dalmaciji sa prekrasnom mediteranskom prirodom i klimom. Najbliža trajektna i zračna luka je u Splitu iako na otoku također postoji mali internacionalni aerodrom (za manje avione) u bilizini Bola.
Uz to što su Postira kao ribarski centar vrlo povoljno locirane i imaju luku, plodna zemlja u okolici omogućava dodatnu ponudu izvrsne hrane i vrhunskih vina svim njenim gostima.
Sve tri vile imaju nekoliko apartmana sa vrhunskom opremom i predivnim pogledom na more. Posjeduju garaže sa daljinskim upravljanjem garažnim vratima i lijepo uređene okućnice za ugodan boravak na otvorenom. Jedana od glavnih karakteristika po kojoj je otok Brač svjetski poznat je i brački kamen. Možemo se pohvaliti da smo i mi dio te statistike koji su prepoznali kvalitetu i dugovječnost bračkog kamena jer su sve naše terase i stepenice obložene tim bijelim draguljem otoka Brača. Također u standardnoj opremi svi naši apartmani opremljeni su klimatizacijskim sustavom, portafonima , potpuno opremljenim kupaonicama, zemaljskim i satelitskim TV sustavom, vrhunskim podnim oblogama ( hrastov parket, porculanske pločice vrhunske kvalitete) te vrhunskom drvenom stolarijom ( vrata i prozori sa drvenim kapcima).