Sitolor d.o.o.

Pouzdan partner za izgradnju, sanacije i rekonstrukcije inženjerskih konstrukcija i izvođenje specijalističkih radova u građevinarstvu.

Video Sitolor - 30. godina

Ponosni na ono što radimo
već 30 godina

Društvo Sitolor d.o.o. Slavonski Brod, Hrvatska (EU), je projektno organizirana, tržišno orijentirana i dinamična građevinska tvrtka koja je osnovana 1989. godine. Tijekom 30 godina poslovanja diljem Hrvatske i regije, Sitolor d.o.o. Slavonski Brod je izrastao u kompaniju koja po svojim poslovnim rezultatima pripada vodećim tvrtkama za izgradnju, sanacije i rekonstrukcije inženjerskih konstrukcija, te izvođenja specijalističkih radova u građevinarstvu.

Kompanija je u 100% privatnom vlasništvu. Opremljena je vlastitom upravnom zgradom, proizvodnom halom, opremom, strojevima i voznim parkom. Od svog osnutka do danas Sitolor d.o.o. je sudjelovao u rekonstrukcijama i sanacijama mnogobrojnih objekata, uključujući objekte cestovne i željezničke infrastrukture, energetske infrastrukture te građevina industrijskog i prehrambenog sektora. Osim izvođenja radova za domaće i strane investitore Sitolor d.o.o uspješno sudjeluje na tržištu nekretnina i kroz realizaciju vlastitih investicijskih projekata.
Oslanjajući se na obiteljsko nasljeđe koje traje više od 30 godina, nastavit ćemo s odgovornim poslovanjem i razvijati operativnu sinergiju različitih stručnosti pri realizaciji svakog projekta.

Kako radimo — Politika kvalitete

Više

Naš tim

Više

Naše brošure

Pridružite se našem timu

Potičemo naše zaposlenike na rast i razvoj kako osobno tako i profesionalno poštujući pritom najviše standarde poslovnog integriteta.

Karijera