Izvođenje specijalističkih radova u građevinarstvu

Izvođenje specijalističkih radova u građevinarstvu je vrlo kompleksno i složeno područje koje zahtijeva vrhunske stručnjake, tehnologije i materijale koje kompanija Sitolor d.o.o. sa svojim 30- godišnjim iskustvom posjeduje. Primjenom najsuvremenijih tehnologija na tržištu u stanju smo riješiti najkompleksnije probleme s kapilarnom vlagom, konstruktivnim i nekonstruktivnim pukotinama te toplinskom izolacijom zgrada.

HIDROIZOLACIJE

Koristeći višekomponentne hidroizolacijske materijale nove generacije uspješno saniramo sve vrste građevina od utjecaja i prodora kapilarne vlage.

PODOVI

Izvođenje podnih sustava na bazi epoksidnih materijala i samorazlijevajućih masa namijenjenih za upotrebu u industrijskim uvjetima sa visokim zahtjevima opterećenja.

INJEKTIRANJE PUKOTINA U BETONSKIM I ARMIRANOBETONSKIM KONSTRUKCIJAMA

Stručnim pristupom ispitivanju pukotina, definiranja uzroka, vrste i veličine te stanja pukotine na konstrukcijama, vršimo injektiranje masama za zapunjavanje i epoksidno lijepljenje pomoću specijalnih pumpi za injektiranje.

FASADNI SUSTAVI I TOPLINSKA IZOLACIJA

Izvodimo radove na području sanacija i zaštita fasadnih sustava sredstvima za zaštitu protiv djelovanja atmosferskih utjecaja i utjecaja lužina i kiselina, vodoodbojnim sredstvima ili difuznim sustavima te same izvedbe toplinskih izolacija.

SANACIJA PROČELJA HNB, HRVATSKA NARODNA BANKA,2006./2007.
Sanacija uličnog i dvorišnog pročelja zgrade A, B, i dio C te pripadnih ravnih krovova Hrvatske narodne banke.