Potičemo naše zaposlenike na rast i razvoj kako osobno tako i profesionalno poštujući pritom najviše standarde poslovnog integriteta.

Temelj našeg uspjeha su naši zaposlenici i njihova predanost u postizanju rezultata odgovornim poslovanjem i primjenom inovativnih tehnologija. Visoko kvalificiran , stručan i educiran inženjerski i proizvodni kadar svojim radom donosi široko iskustvo, kvalifikacije i perspektive.

Vjerujemo da su naši ljudi naša najveća vrijednost. Potičemo naše zaposlenike na rast i razvoj kako osobno tako i profesionalno poštujući pritom najviše standarde poslovnog integriteta. Potičemo transparentnost, otvorenost prema timskom radu i povjerenju izvršavajući radne zadatke sa visokim stupnjem integriteta.

Poštujemo jedni druge i cijenimo raznolikost koja proizlazi iz našeg različitog podrijetla, iskustva i stavova. Sitolorova politika je osigurati jednake mogućnosti zapošljavanja u skladu sa svim primjenjivim zakonima i propisima pojedincima koji su kvalificirani za obavljanje posla.

Naše odluke o zapošljavanju temelje se na zaslugama, iskustvu, vještinama i potencijalima te se donose bez obzira na rasu, boju kože, spol, dob, religiju ili neki drugi razlog za diskriminaciju koji je zabranjen važećim zakonom.

Naš cilj je dosljedno raditi na poboljšanju učinkovitosti i produktivnosti kroz učenje, dijeljenje i primjenu najboljih praksi.

Prijava

Prijavi se, postani i ti dio našeg tima

Otvorena radna mjesta