Rekonstrukcija središnjih trgova u Koprivnici 

Želimo podijeliti s vama da glavni gradski trgovi u Koprivnici , Trg Zrinski i Trg bana Josipa Jelačića ponovno zrače svojom ljepotom. Zahvaljujući predanom radu, stručnosti naših timova, uloženom trudu i pažnji da svaki detalj bude besprijekoran,  trg je sada još privlačniji, funkcionalniji i spremno dočekuje svoje građane.

Korištenjem različitih materijala, dimenzija, sheme polaganja, obrade, boja, …trgovi su uspješno podijeljeni na multifunkcionalne zone prilagođene različitim namjenama pri čemu su kreirali dodatni izazov našim radnicima koji su uložili beskrajno truda i pažnje kako bi osigurali da svaki detalj bude besprijekoran.

Sam zahvat rekonstrukcije obuhvatio je sanaciju tla i infrastrukture, novu izvedbu trga s pješačkim površinama u novim gabaritima,  novo opločenje trgova,  kompletno novu rasvjetu s novitetom solarnim stablom opremljenim wifi-ijem, priključcima za struju te ekranom na kojem se prikazuju meteorološki podatci u zamjenu za stari dotrajali meteorološki stup, novu fontanu koja je dva centimetara spuštena u odnosu na trg zbog eventualnog slijevanja vode prema ostatku trga, novu urbanu opremu moderne i upečatljive izvedbe, nadopunu  postojećeg zelenila, sustav navodnjavanja, izmještanje i vraćanje spomenika i kioska….

Sada je trg mjesto na kojem će se generacije okupljati, stvarati uspomene i provoditi nezaboravne trenutke.

Više klikom na link u nastavku…

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/je-li-ovaj-gradic-u-hrvatskoj-dobio-najljepsi-trg-u-novije-doba-fenomenalno-kao-da-smo-u-austriji-15388376?showPhotoGallery