Počinje obnova i sanacija Krčkog mosta

S ponosom možemo objaviti da je SITOLOR d.o.o. u zajednici ponuditelja,  u ponedjeljak 15. lipnja 2020. potpisao još jedan ugovor o sanaciji mosta Krk.

Prigodnoj svečanosti potpisivanja ugovora sa predstavnicima naručitelja predsjednikom uprave HAC-a i ARZ-a Borisom Huzjan i Mirom Škrgatić, prisustvovali su i dožupan Marko Boras Mandić, dio načelnika krčkih jedinica lokalne samouprave, ministar mora, prometa i infrastrukture gsp. Oleg Butković te ministar turizma gsp. Gari Cappelli.

Radovi u vrijednosti investicije od 44,6 milijuna kuna izvoditi će se u četiri faze tijekom sljedeće dvije godine, a obuhvaća radove na sanaciji betonskih površina i kolničke površine mosta Krk. Imajući na umu kompleksnost zahvata i teškoće u obavljanju radova, iznenadnih  naleta bure, utjecaja niskih i visokih temperatura, rad na visini od 50 m, tvrtka Sitolor d.o.o. je, svojom stručnošću i iskustvom stečenim u svom 30-to godišnjem radu, spremna za još jedan zahtjevan izazov.

Sitolor d.o.o. je već u nekoliko navrata uspješno izveo zahtjevne radove na sanaciji Krčkog mosta  i time samo potvrdio svoj status jedne od vodećih tvrtki za izgradnju, sanacije i rekonstrukcije inženjerskih konstrukcija, te izvođenja specijalističkih radova u građevinarstvu.

Više detalja možete pogledati na https://www.novilist.hr/rijeka-regija/otoci/danas-se-pored-besplatnog-krckog-mosta-slikali-i-ministri-butkovic-najavio-gradnju-plave-magistrale-na-krku/?meta_refresh=true .

Potpisivanje ugovora o sanaciji mosta / Snimio Marko GRACIN / Novi list