Već 30 godina ispunjavamo očekivanja klijenata

Slavimo 30 godina

Prije točno 30 godina, 1989. godine SITOLOR se pojavio na tržištu građevinskog sektora kao malo obiteljsko poduzeće sa sjedištem u Slavonskom Brodu i sa svega 10-tak zaposlenih. Osnivač i vlasnik gsp Marko Brajković bio je odlučan izgraditi tvrtku koja će mu ne samo omogućiti financijsku sigurnost već i uključiti ostale članove obitelji kako bi stekli osjećaj odgovornosti i obveze.  

Tijekom 30 godina poslovanja diljem Hrvatske i regije kompanija SITOLOR je sakupila raznovrsno i bogato iskustvo, sudjelovala je u rekonstrukcijama i sanacijama mnogobrojnih objekata, uključujući objekte cestovne i željezničke infrastrukture, energetske infrastrukture, te građevina industrijskog i prehrambenog sektora. Osim izvođenja radova za domaće i strane investitore SITOLOR uspješno sudjeluje na tržištu nekretnina kroz realizaciju vlastitih investicijskih projekata. Sa više od 350 uspješno završenih projekata,  isprofilirali smo se kao jedna od vodećih kompanija na području izgradnje, sanacija i rekonstrukcija inženjerskih konstrukcija i izvođenja specijalističkih radova u građevinarstvu. Dugoročna pouzdanost, kvaliteta i vrhunska izvedba svakog projekta jedina su garancija uspješnosti u graditeljstvu i zahvaljujući tome SITOLOR je već 30 godina prisutan na tržištu. Rezultat je to našeg truda i opravdanog povjerenja naših kupaca.

Sektor graditeljstva je bio teško pogođen ne samo Domovinskim ratom već i kriznim razdobljem koji je trajao više od 10 godina , a upravo su male i srednje velike građevinske tvrtke u zadnje vrijeme postale pokretač snažnijeg rasta graditeljskih radova u Hrvatskoj. Kao srednje velika građevinska kompanija naša prednost se prvenstveno nalazi u našoj sposobnosti brze prilagodbe novim tržišnim uvjetima koji su nastali otvaranjem granica EU.

Danas je društvo Sitolor d.o.o. Slavonski Brod, Hrvatska, projektno organizirana, tržišno orijentirana i nadasve dinamična građevinska tvrtka koja zapošljava 150 djelatnika od kojih je 15% visokoobrazovanih. Pod vodstvom mladog i perspektivnog direktora gsp. Brajković Ivana, a temeljenom na znanju uvjetovanom poslovanju, cilj i misija nam je ostvariti i zadržati lidersku poziciju kao kompanija znanja na području izgradnje, sanacija i rekonstrukcija inženjerskih konstrukcija i specijalističkih radova u građevinarstvu.